Αρχική Σελίδα

Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.

Είμαι Online Chat Now

Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.

1
Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.
Η εταιρεία

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Σφαιρική τεχνολογία
Αριθμός Υπαλλήλων : 140~200
Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-40000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Μέσω όλων των τεράστιων προσπαθειών μελών από το ίδρυμα το 2002, Guangdong η σφαιρική Co. τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών, ΕΠΕ, σφαιρική τεχνολογία, έχει την οργάνωση μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία στοιχείων και οπτικών επικοινωνιών. Σαν κύριους προμηθευτές εξοπλισμού στους χειριστές, η σφαιρική τεχνολογία έχει μια σταθερή και ογκώδη βάση πελατών παγκοσμίως και τα προϊόντα του επεκτείνονται από τη China Telecom, τη China Mobile, την Κίνα Unicom, τη ηλεκτρική δύναμη και CATV. Στο μεταξύ, πολύ με τα κύρια συστήματα ένταξης, η σφαιρική τεχνολογία έχει την οργάνωση δίκτυα μιας εκτενή διανομής.

Σαν επικυρωμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, με κεντρικά γραφεία στην περιοχή Tianhe, Guangzhou και διακλαδισμένος στο Πεκίνο, Σαγκάη, Wuhan, Chengdu, Jinan, Hefei, Nanning και ούτω καθεξής, η σφαιρική τεχνολογία μπορεί να παρέχει τις κατάλληλες, σαφείς και άριστες υπηρεσίες και υποστηρίξεις στους πελάτες μας. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της σφαιρικής τεχνολογίας αποτελείται από το μετατροπέα MEDIA Ethernet, το μετατροπέα διοικητικών διεπαφών Telnet/SNMP/Web, το PCM Mux/τη φωνή Mux, VoIP Gateway/IAD/ATA, FTTX (GPON), μικρή και μέση ικανότητα IP PBX, IP-τηλέφωνο βίντεο και φωνής, DTU, τμηματικός κεντρικός υπολογιστής, πύλη SME/SOHO, οπτικό να πολλαπλασιάσει τμήματος μήκους κύματος γραμμών γραμμών Gigabit Ethernet PDH τελικό, τηλεοπτικό οπτικό τελικό, χονδροειδές, αναμεταδότης μήκους κύματος OEO, για πολλές χρήσεις πλατφόρμα πρόσβασης/μεταφορών, παθητικό οπτικό δίκτυο Gigabit Ethernet, οπτικός θραύστης PLC, οπτικό γραφείο δικτύων διανομής και σχετικοί στοιχεία και εξοπλισμοί οπτικών επικοινωνιών.

Με το πνεύμα συνεχώς εξερεύνησης και την ακριβή τοποθέτηση, Guangdong σφαιρική Co. τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών, το ΕΠΕ ακολουθεί εξαιρετικά έναν υψηλό - ποιότητα επάνω σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Εφαρμόζοντας τις βιομηχανικές νέες τεχνολογίες εξεχουσών θέσεων, η σφαιρική τεχνολογία εστιάζει στις δραστηριότητες έρευνας & ανάπτυξης των λύσεων δικτύων τηλεπικοινωνιών. Οι ικανοποιητικές εγκαταστάσεις και η βαθιά διαχείριση εξασφαλίζουν την ποιότητα κατασκευής, και πλήρως - κατάλληλος και οι έμπειρος ομάδες τεχνικής υποστήριξης εξασφαλίζουν την υπαγόρευση προ και μετα-πωλήσεων υπηρεσίες στους πελάτες. ISO9001: η πιστοποίηση του 2008 χορηγείται στη σφαιρική τεχνολογία και όλα τα πλήρη χαρτοφυλάκια προϊόντων παίρνουν την εθνική άδεια πρόσβασης από το Υπουργείο τεχνολογίας βιομηχανίας και πληροφοριών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Μετά από το επιχειρηματικό πνεύμα, “η τελειότητα, καινοτομία, αποδοτικότητα, μερίδιο”, που πληρώνει στο παρόν και που στο μέλλον, Guangdong σφαιρική Co. τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών, ΕΠΕ προσπαθεί να είναι η σειρά ένα προμηθευτής εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. LIN

Τηλ.:: 86-20-82322576

Φαξ: 86-20-82322578

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)